Dol-Fijne Ouderapp

Je kind beleeft iedere dag Dol-Fijne avonturen en jij kunt erbij zijn. In het ouderportaal en de app zie je foto’s, korte berichtjes en een verslag van de dag van jouw kind. Van baby’s tot 1 jaar wordt een overzicht bijgehouden van het dagritme. Zo weet je wanneer jouw kindje gegeten of geslapen heeft.

Je kunt ook heel eenvoudig je administratieve zaken regelen via het ouderportaal. Log in op het ouderportaal op de browser (Gebruik onderstaande button) of gebruik onze handige app voor mobiel en tablet!

Je downloadt de Konnect Ouderapp in de App Store of Google Play Store. Om de app te kunnen gebruiken, heb je een smartphone met iOS11 of Android 5 nodig.

Hoe log ik de eerste keer in?

Gaat je zoon of dochter naar onze kinderopvang dan ontvang je een e-mail met een link waarmee je jouw account aanmaakt om in te loggen. Als wij twee e-mail adressen van ouders hebben dan ontvangen beiden een aparte e-mail.

Wanneer je de Konnect OuderApp opent (of inlogt via het web), vul je bij het inlogscherm jouw gebruikersnaam in (dit is jouw e-mailadres) en zelf aangemaakte wachtwoord in. De eerste keer dat je het inlogscherm ziet, vragen we je ook om <jouw domein> in te vullen. Je vult hier in: dol-fijn.ouderportaal.nl. 

Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring

In de gebruikersovereenkomst en privacyverklaring van onze app en het portaal vind je onder meer informatie over de beveiliging van onze gegevens binnen het systeem.

Vragen?

Heb je nog vragen of problemen bij het aanmaken van je account of loop je in het systeem tegen onduidelijkheden of technische problemen aan? Mail dan naar dol-fijnkinderopvang@live.nl