Onze locaties

Dol-Fijn Dagopvang

Bij de dagopvang 0-4 jaar creëren wij voor de kinderen een fijne huiselijke sfeer met pedagogisch medewerkers die zeer betrokken zijn. We hebben gekozen voor 4 groepen met de horizontale leeftijdsindeling en 1 groep met de verticale leeftijdsindeling, babygroep Tuimelaars, babygroep Grampertjes, dreumesgroep Snubfins, peutergroep Beloega's en verticale groep Orinoco's. 

Ouders kunnen hun voorkeur voor een groep aangeven echter kunnen we niet altijd garanderen dat het lukt om jullie kind op de gewenste groep te plaatsen. Voor alle kinderen van de dagopvang is er voldoende buitenspeelruimte georganiseerd en maken we ook verschillende uitstapjes naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, 
het park of een boodschapje bij de plaatselijke buurtsuper! Tijdens de dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd zodat alle ontwikkelingsgebieden van uw kind ruimschoots aan bod komen.

Dolle-Pret peuteropvang/speelzaal

Dol-Fijn Kinderopvang B.V. biedt de mogelijkheid om vanaf 1 oktober 2022 gebruik te maken van onze peuteropvang/speelzaal "Dolle-Pret" voor kinderen van 2-4 jaar. Dolle-Pret bevindt zich net als de naschoolse opvang aan de Van Hallstraat 6. 

De peuteropvang/speelzaal bestaat uit 2 groepen; de Zeevaarders & de Boswachters. Gedurende het ochtend dagdeel spelen, leren en ontdekken we, bereiden we ons voor op wat komen gaat wanneer we naar school gaan. We zoeken naar de balans tussen ontdekken van onze talenten en cognitieve vaardigheden.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang is voor kinderen in de leeftijd van 4 -12 jaar, die na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakantie gebruik kunnen maken van deze opvang. Dol-Fijn biedt de naschoolse opvang op aan op prachtige locatie; Dol-Blij.

Onze locatie Dol-Blij is te vinden aan de van Hallstraat 6, hier zijn 5 groepen, Zeeblauw, Lentegroen, Zomergeel op de beganegrond en op de bovenetage, de Boomhut & de Vlindertuin. Op alle groepen worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 4-12 jaar. 

Op deze mooie locatie kunnen de kinderen genieten van een binnen-buitentuin. , hierdoor ontstaan vele speelmogelijkheden en is er voor alle ontwikkelingsgebieden van een kind wel een uitdaging. Binnen is er voor ieder wat wils, hier mag het kind zelf aangeven wat hij/zij leuk vindt om te doen. 
De kinderen kunnen geconcentreerd en creatief aan de slag met ‘Loombandjes’ of de strijkkralen, hun fantasie de vrij loop laten in de verkleedhoek, zich laten ‘neerploffen’ op de bank om een boek of strip te lezen of samen een bord –en of kaartspel spelen aan tafel. 

Samen spelen, delen, leren, groeien en zijn.
Kinderen beleven vele groeimomenten op alle mogelijke ontwikkelingsgebieden. De schooldagen zijn intensief, kosten veel energie en maakt sommige kinderen na schooltijd erg druk maar ook moe. 

Bij de naschoolse opvang  krijgen de kinderen de gelegenheid om deze energie weer om te zetten en heerlijk bij te komen na zo’n intensieve schooldag. Door de (rustige) spel mogelijkheden of gewoon even een boekje lezen met de pedagogisch medewerker komen de kinderen weer tot rust en tot zichzelf. 

We leren de kinderen rekening houden met elkaar zodat samen zijn ook echt gezellig is,  wie er ook op de groep zit en hoe oud de kinderen zijn.