WARME MAALTIJDSERVICE

Bij Dol-Fijn Kinderopvang 0-12 jaar bieden wij ouders de mogelijkheid om hun kind tussen de middag van een gezonde en verse warme maaltijd te laten genieten! Ouders kunnen tegen betaling van deze extra service gebruik maken. Wij vinden het belangrijk en leerzaam voor de kinderen om, gezien vanuit een aantal pedagogische uitgangspunten, deze mogelijkheid te bieden.

Dagopvang
De maaltijden zijn voor kinderen vanaf 1 ½ jaar. Ouders vinden het prettig om hun kind(eren) tussen de middag warm te laten eten, omdat het kind ‘s avonds “moe” is na een dagje Dol-Fijn! Een boterhammetje lukt wel maar een maaltijd is dan echt teveel gevraagd. De kinderen krijgen tussen 16.00-17.00 uur nog een heerlijke gezonde snack zoals stukjes groente, fruit, luchtige cracker, eierkoek of een ontbijtkoek.

Naschoolse opvang
De naschoolse opvang biedt de warme maaltijd rond de klok van 17.00 uur aan.

Ouders kunnen indien hun kind een specifieke maaltijd nodig heeft zoals natrium arm, koemelkvrij, enz. vragen naar de mogelijkheden. Ouders wordt  gevraagd om geen zelfgemaakt warm eten mee te geven, indien zij de warme maaltijd wensen kan dit via onze leverancier “Lekker en Vers”. Twee weken voorafgaand aan de startdatum willen wij weten of kinderen mee eten met de warme maaltijd.