PERSONEEL EN VACATURES

De pedagogisch medewerkers van Dol-Fijn, Dol-Blij, Dol-Gelukkig, en Dolle-Boel vormen een hecht en enthousiast team. Zij hebben de opleidingen SPW-3, SPW-4 of (post)HBO afgerond. Een zevental pedagogisch medewerkers hebben ook het certificaat voor VVE, voor- en vroegschoolse educatie.

Ons personeel beschikt over de juiste pedagogische kwaliteiten om de kinderen op professionele wijze binnen een verantwoorde omgeving te verzorgen, op te voeden en te begeleiden in hun (vroeg)kinderlijke ontwikkeling. Tijdens de opvang wordt gerichte aandacht besteedt aan de individuele ontwikkeling van kinderen.

Ons personeel is gescreend doordat wij de VOG aanvraag hebben laten uitvoeren, het zogenaamde bewijs van goed gedrag. De overheid is dagelijks bezig met een continue screening om iedereen die werkzaam is in de kinderopvang te kunnen controleren. Ook zijn de pedagogisch medewerkers in het bezit van een EHBO diploma en een groot aantal zijn ook bedrijfs hulpverleners. Daarnaast zijn er medewerkers die ook gecertificeerd zijn om de AED (Automatische Externe Defribrillator) te kunnen gebruiken in geval van nood.

De pedagogisch medewerkers van Dol-Fijn hebben een "Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld" gevolgd. Jaarlijks houden wij een bijeenkomst om de kennis t.a.v. kindermishandeling up to date te houden, welke gegeven wordt door kindertherapeut mw. K. Schröder van Kinderpraktijk de Vlinder, Wassenaar.

PDF: Protocol kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag voor de kinderopvang 2019 Dol-Fijn

Vacature | Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!!
Met vaste groepsleiding wordt de emotionele veiligheid van de kinderen zo veel mogelijk veilig gesteld.
Werken bij Dol-Fijn als vaste en of inval- vakantiekracht dan kan. Zoek je uitdaging in je werk als pedagogisch medewerker dan ben je bij ons aan het goede adres. Twijfel niet en solliciteer.